In memoriam Ton Jansen

Beste tuinvrienden,


Ons bereikte het droeve bericht dat zaterdag 13 januari 2018 onze Pater Familias Ton Jansen van ons heen gegaan is, in bijzijn van z’n vrouw Alie en naaste familie. Een groot man is niet meer en wij blijven verslagen achter. 
Binnen de volkstuinvereniging VTV Schaarsbergen was Ton de grote drijvende kracht die de vereniging heeft laten groeien en bloeien.
Na acht jaar als voorzitter zich volledig ingezet te hebben ging Ton het vanaf 2012 wat rustiger aan doen als tuinbeheerder. Maar daar kwam natuurlijk niks van terecht. Want zonder Ton geen nieuwe waterleiding, geen nieuw verbouwd clubhuis De Kemp en zonder zijn inzet geen dagelijks tuinbeheer, geen gefreesde tuintjes en ook geen hamburgers tijdens de jaarlijkse gezellige klusdag BBQ. 
Een paar jaar geleden werd Ton getroffen door de ziekte van Lyme, waarschijnlijk opgelopen tijdens werkzaamheden op ons tuincomplex.  Ondanks de gezondheidsproblemen bleef Ton steeds waar hij kon, zeer betrokken bij de tuinvereniging.  We zullen Ton missen voor zijn grote jarenlange inzet voor onze club. Zijn lijfspreuk:“En zo wordt het steeds mooier op Schaarsbergen!” dragen we voort en proberen we waar te maken zoals Ton het mooi gevonden zou hebben.

Bestuur en leden VTV Schaarsbergen