COURGETTESCHOTEL

Ingrediënten voor 4 personen

2 courgettes
2 uien
400 gr gehakt of vegetarisch gehakt
potje spaghettisaus 450 gr
2 bakjes griekse yoghurt
1 potje crème fraîche
oregano, dragon, knoflook, verse peterselie

Bereiding

Courgette in plakjes snijden, bestrooien met peper en zout; 3 minuten bakken en uit de pan halen.
Uien klein snijden, even fruiten, gehakt toevoegen en lekker bruin laten worden. Dan spaghettisaus toevoegen en even doorwarmen.
Courgetteschijfjes in een ingevette schaal leggen, daarover het uien/gehaktmengsel.
Bestrooien met wat oregano, dragon en 2 eetlepels kleingesneden verse peterselie. Griekse yoghurt en crème fraîche door elkaar mengen en over de schaal verdelen.
Ca. 25 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.
Heerlijk met rijst of pasta. 

Laat een reactie achter